Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita, ihon kanssa kosketuksissa olevia tuotteita tai yksilöllisiä tuotteita.

Tuotteet myydään sellaisina, kuin ne varastoon saapuessa ovat. Tuotteiden laatu on aina huomioitu hinnassa. Pyrimme varmistamaan, että tuotekuva vastaa tuotteen laatua. Tuotteet pakataan Suomessa pieneriin. Pussien sisältö, myyntierän koko ja metrimitattujen tuotteiden pituus voi vaihdella +/- 5%. Tätä suuremmat erot korvataan tarvittaessa hyvityksenä tai uutena tuotteena. Määrämittaan mitatut tuotteet pyrimme toimittamaan yhtenä pätkänä, mutta emme voi taata tätä. Muista huomautusaika 14 vrk! Osa tuotekuvista on toimittajien omaisuutta, joihin olemme saaneet käyttöoikeuden. Kuvien ja tekstien kopioiminen sivuiltamme on ehdottomasti kielletty. Helmimaailma ei ole vastuussa tuotteiden värin/kiillon/kosteudenkestosta. Erityisen herkkiä kosteudelle ovat mm. hopeasisus- ja värjätyt helmet. Värit saattavat myös hieman vaihdella eri toimituserien välillä, koska värit saattavat muuttua hieman uusien helmierien tullessa. Suosittelemme että tilaat kerralla kuhunkin työhön tarvittavat helmet.

Tilaukset käsitellään niiden näkyessä maksettuna saapumisjärjestyksessä. Jos haluat tilauksesi pian, tee tilauksesi nopeasti ja ilmoita tilauksen Erityistoiveet-kentässä toivomuksesi pikatoimituksesta, teemme parhaamme toivomuksesi täyttämiseksi. Toimitusaika on yleensä 1-3 päivää, poikkeuksena ruuhka-ajat esim. joulunalus ja loppukevät. Postituspäivä ja mahdollinen lähetystunnus ilmoitetaan aina tilaustenseurannassa.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Tuotteet toimitetaan valittua tavarantoimittajaa käyttäen tai asiakas voi noutaa tilauksen yrityksestämme erikseen sovittuna aikana. Pidätämme oikeuden muuttaa asiakkaan valitsemaa tavarantoimittajaa kotiinkuljetusten osalta. Mikäli tilaustasi ei koon vuoksi jaeta kotiin, saat Itellan seurantanumeron. Helmimaailma ei ole vastuussa kuljetuksen aikana vaurioituneesta tai mahdollisesti katoavasta lähetyksestä. Jos tavara/toimitus on vaurioitunut kuljetuksen aikana asiakkaan tulee tehdä reklamaatio asiasta kuljetusyhtiölle.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 www.paytrail.com

Lasku (Sopimusasiakkaat):
Oppilaitokset, yhteisöt, virastot ja isot, tunnetut yritykset sekä ns. vanhat sopimusasiakkaat voivat valita maksutavaksi laskun. Pidätämme oikeuden lähettää laskun sähköpostitse ennakkomaksua varten. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä. Yritystilauksissa vastaanottajan osoitteen on täsmättävä y-tunnukselle kaupparekisterissä määritellyn postiosoitteen kanssa. Laskun maksuehto on 14 vrk, viivästyskorko 13 %. Tilauksen loppusumma sisältää laskutuslisän 4,50 € sis. alv. Pyydämme huomioimaan, että pääsääntöisesti asiakkaalla voi olla vain yksi avoin lasku kerrallaan, joten uusi Lasku-tilaus voidaan jättää odottamaan edellisen maksusuorituksen näkymistä yrityksemme tilillä. Helmimaailma pidättää oikeuden siirtää vanha asiakas ennakkomaksuasiakkaaksi ilman eri perustelua tai ilmoitusta. Helmimaailma lähettää maksamatta jääneistä laskuista yhden huomautuksen ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli huomautuslaskuakaan ei makseta määräpäivään mennessä, lasku siirretään perintään. Helmimaailma pitää oikeuden myydä saatavansa kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimusta. Tuotteiden omistus- ja hallintaoikeus säilyy Helmimaailmalla kunnes lasku on maksettu ja maksusuoritus näkyy kokonaisuudessaan Helmimaailman tilillä.

Helmimaailma pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman eri ilmoitusta. Asiakkaan velvollisuus on tutustua toimitusehtoihin aina ennen tilauksen lähettämistä ja hyväksymistä. Muutoksia sovelletaan vain muutoksen jälkeen lähetettyihin tilauksiin.